DOMAĆA ŠMINKA

U moru poznatih brendova i ozbiljnih kampanja, domaća šminka ne pronalazi lako put do onih koji žele povoljan i dobar kvalitet. Na stranicama ovog sajta upoznaćete proizvode brendova Don Juan, Alisa i Ivan Filip – domaćih proizvođača šminke.

Don Juan je brend šminke kozmetičke kuće Mirjana, koja je tradicionalna beogradska porodična manufaktura kozmetičkih proizvoda osnovana 1945. godine. Krajem osamdesetih godina prošlog veka Mirjana počinje sa proizvodnjom dekorativne kozmetike i još tada, osvaja tržište bivše Jugoslavije. Ukoliko pitate vaše mame, tetke i komšinice, sigurno će se setiti ovih proizvoda. Velike palete boja ruževa i odličnih lakova za nokte. Pored Don Juan proizvoda, sigurno će se setiti čuvenih krema Lala i Narcis koji dugo nisu imali konkurenciju na domaćem tržištu a prvi su proizvodi kozmetičke kuće Mirjana.

Kozmetika Alisa je počela sa radom početkom devedesetih godina prošlog veka. Prepoznatljivo je čuveno narandžasto pakovanje – tube tečnog pudera. Ovaj proizvod možete naći na stanicama Gruv online shopa,a imajte na umu da mnoge žene nikada nisu prestale da ga koriste.

Verovatno najpoznatiji proizvod brenda Don Juan je proizvod koji se nalazi u svim ženskim neseserima – ruž za usne! Ovakav ruž za usnepovećava samopoštovanje žena i njihovu privlačnost. U svakodnevnom životu, ruž je odličan saveznik žena i kako je govorila Koko Šanel (Coco Chanel) ” Prvo oružje zavođenja žena” i tako već pet hiljada godina, verovali ili ne.

Paleta boja ruževa Don Juan na stranicama Gruv online shopa obuhvata 50 nijansi – i biće ih sve više! Pored klasičnih ruževa, skrećemo vam pažnju i na Watershine ruževe – prve ultra soft ruževe domaćeg proizvođača u Srbiji. Ovi ruževi se još lakše razmazuju od klasičnih i čine usne mekim i hidriranim. I za kraj ovog posta – dva sasvim kontrastna proizvoda – mat ruž i sjaj za usne. Mat ruž daje usnama kompaktan, baršunast izgled bez sjaja. Kako ne reflektuje svetlost, usnama daje veoma intenzivnu boju. Sjaj za usne u paleti Don Juan proizvoda dolazi u 34 nijanse, koristi se za postizanje sjajnog,svežeg i vlažnog efekta na usnama.