KAKO JE NASTAO GRUV?

Moje ime je Katarina Bošković. Posle 15 godina bavljenja kvalitetom, bezbednošću proizvoda i održivim razvojem, pokrećem internet prodavnicu. Pored korporativne karijere, učestvovala sam u kreiranju mreže koju danas čine Gruvlend studio, Zemlja gruva i Gruvlend izdavačka kuća.

Zašto online shop? Vreme tj. život i njegov deo koje provodimo gledajući izloge, tražeći nešto što bi moglo da nam se dopadne i, sa druge strane, mogućnost lakog pronalaženja stvari koje želimo da imamo. Brzina, jednostavnost, udobnost.

Sve su ovo asocijacije na kupovinu preko interneta koja je postala jedan od najpopularnijih načina kupovine bilo da se radi o odeći, nameštaju, električnim aparatima ili čak nedeljnim kupovinama za kuću.Svakako da postoje i nedostaci – ne vidim proizvod koji kupujem ili nemam interakciju sa ljudima pri odabiru proizvoda. Sve je relativno i svako će se pronaći u onome što mu najviše odgovara. U međuvremenu, internet prodaja u Srbiji prati trendove i ide uzlaznom putanjom. Zato želim da koristim iskustvo i nova znanja kako bih promovisala domaće proizvode koji zaslužuju pažnju.

Zašto Gruv? U kući u kojoj sam se rodila nastao je Gruvlend studio a u njemu Zemlja gruva. Od 2008. kada je nastala Zemlja gruva, u studio je dolazio veliki broj umetnika, kreativaca, muzičara, autora koji su svojim idejama uticali na razvoj Gruvlend mreže. Gruv je zajednički imenitelj za sve što je u Gruvlendu nastajalo, nastaje i nastajaće.