ŠTA JE GRUVBOX?

Bend Zemlja gruva nastao je 2008. a pre toga su Konstrakta, Zoe Kida i Milovan i one-and-only Šobaja (Kompot) bili članovi fantastičnog benda Mistake Mistake.

Mistake Mistake je vokalno-elektronski bend, nastao krajem devedesetih godina a osnovali su ga vajar Ivan Bon i astrofizičar Edi Bon. Ivan je koristio (koristi i danas) mašinu koja se zove Groovebox 505 – kombinacija MIDI kontrolera, muzičkog sekvencera i ritam mašine sa karakteristikama sintisajzera. To je bila inspiracija za pakovanja koja dizajnom asociraju na Groovebox. GruvBox je moj omaž bendu Mistake Mistake.

GruvBox na Gruv online shopu je grupno pakovanje domaće šminke. Ideja mi je bila da objedinim osnovne proizvode za šminkanje ali i da postoji opcija odabira nijansi za sve proizvode koji imaju nijanse. Postoji 5 kombinacija proizvoda i svaka od tih kombinacija nosi ime pesme Zemlje gruva – Nisam znala da sam ovo htela, Najlepše želje, Meni treba, Jedan dan i Mama. Postoje i dve posebne kombinacije (GruvBox by Konstrakta i GruvBox by Zoe Kida) kod kojih nijanse proizvoda ne mogu da se biraju jer su ih Zoe Kida i Konstrakta već izabrale ☺ – to su njihovi predlozi boja i kombinacije koje su im se najviše dopale!

GruvBox je komplet domaće šminke koji kupujete sebi ili poklanjate dragim osobama. Kombinacije su pravljene tako da zadovolje kako potrebe dnevne tako i večernje šminke. Sve kombinacije se pakuju u čvrste ukrasne kutije.